Mala škola pjevanja

DOB: predškolci od 4. do 6. godine i osnovnoškolci od 7. do 10. godine

TERMINI: jednom tjedno 60 min. – pjevanje/solfeggio

TRAJANJE: predškolci 3 godine / osnovnoškolci 4 godine

PROGRAM: atraktivni glazbeni sadržaji primjereni djeci predškolske dobi od 4. do 6. godine i djeci školske dobi
od 7. do 10. godine

 

zelenjAVA_v2

 
Ako ste uočili da Vaše dijete posjeduje određeni talent i afinitet prema pjevanju i glazbi ovaj program omogućit će mu da uđe u svijet glazbe odmalena kako bi kroz igru istinski zavoljelo glazbu i pjevanje.

 
Program Male škole pjevanja sadrži različit izbor skladbi za djecu od 4. do 6. godine od onog za djecu od 7. do 10. godine, imajući na umu vokalne sposobnosti polaznika, njihovu psihološku zrelost i glazbene afinitete vezane uz određen uzrast.

Naša osnovna metoda je igra. Djeca, radosno i potpuno zainteresirano, spretno vođena od iskusnog voditelja grupe, usvajaju nove sadržaje i pojmove koji se neprestano izmjenjuju.

U Maloj školi pjevanja djeca uz pjevanje razvijaju i ostale elemente potrebne za uspješan nastavak glazbenog obrazovanja: osjećaj za ritam i intonaciju, osjećaj za kretanje melodije, osjećaj za dinamiku i dinamičke promjene te osjećaj za prepoznavanje boje tona.

Nastava se odvija u grupama od desetak polaznika jednom tjedno 60 min. Jednom do dva puta godišnje djeca javno, pred roditeljima, prezentiraju svoja novo stečena znanja, iskustva i vještine.

Svake školske godine naši mali pjevači imaju i priliku studio snimanja pjesama koje su naučili tijekom godine.